Adresa:

Proizvodnja : Oslobođenja 22, Beograd

Maloprodaja : Vidikovačka pijaca, tezge br. 13/14

 Telefon:

  • +381 11 35 64255
  • +381 63 23 6054

 Mail:

  • ditekstekstil@yahoo.com
  • diteksknezevac@gmail.com

 Web-stranica:


PRODAJA

Naš maloprodajni objekat možete pronaći na Vidikovačkoj pijaci – tezge broj 13 i 14. Osim na Vidikovcu, kupovinu možete obaviti i u našoj proizvodnji u ulici Oslobođenja 22.


OPREMANJE

Opremamo hotele, apartmane, hostele. Bilo da su Vam potrebne standardne ili nestandardne dimenzije tekstilnih proizvoda, možemo Vam izaći u susret.


ŠIVENJE PO MERI

Ako ne možete da pronađete proizvod ili dimenziju koja vam odgovara, možete nas kontaktirati sa vašim zahtevima, a mi ćemo pokušati u što kraćem roku da to i ispunimo.


Naš program

SPAVAĆA SOBA

Za kvalitetan život, izuzetno je važan kvalitetan san, stoga izaberite neke od naših antialergijskih jastuka za najlepše snove. U ponudi imamo i antialergijske jorgane (lavanda, aloe vera), kao i posteljine, ćebad i prekrivače urađene od najfinijih materijala. 

DNEVNA SOBA

U dnevnoj sobi provodimo najviše slobodnog vremena, tako da je izuzetno važno da nam bude udobno, ali podjednako je bitno posvetiti pažnju i njenom uređenju. Kod nas možete naći razne dekorativne jastučiće i jastučnice, prekrivače i ćebad izuzetnog kvaliteta.  

KUHINJA I TRPEZARIJA

Učinite Vaš porodični ručak lepšim i prijatnijim uz naše stolnjake. Za one kojima se stolnjaci lako prljaju, tu su naši magični i teflonski stolnjaci koji ne upijaju tečnosti, stoga ne morate brinuti da će ostati fleke. Pored navedenog, u ponudi imamo i obične stolnjake od pamučnog platna i damasta u velikom izboru dimenzija, kao i pamučne kuhinjske krpe izuzetnog kvaliteta u najrazličitijim dezenima. 

KUPATILO

Nema ničeg lepšeg od umotavanja u čist mekani peškir nakon tople kupke. Zato je bitno da za Vaše kupatilo izaberete dobre i kvalitetne peškire. Naši peškiri su izrađeni od najfinijeg pamuka i u ponudi ih imamo u više veličina. Pored peškira, u našoj ponudi možete naći i bademantile i kupatilske prostirke u nežnim bojama i izuzetnog kvaliteta.